16 februari 2022

Florian Fietst naar nieuwbouwproject Ooststeate

De tweede video uit de rubriek ‘Florian Fietst’ is nu te bekijken! In de vijfdelige serie fietst Florian door de Hoeksche Waard, op zoek naar wat de SGP de komende jaren gaat doen op het eiland. Deze week fietst hij langs de N217 naar nieuwbouwproject Ooststaete, waar hij meer te weten komt over bewegen en bouwen op ons eiland. 

Florian fietst langs N217 naar Ooststaete

Deze week komt Florian meer te weten over mobiliteit in de Hoeksche Waard. Langs de N217 gaat hij in gesprek met Gerjan Neele over de plannen van de SGP. Hij hoort dat de partij de komende jaren wilt gaan voor nieuwe en uitgebreide wegen. Zo kunnen er huizen bijgebouwd worden, zonder dat dit verkeersproblemen geeft. Hij gaat ook langs bij nieuwbouwproject Ooststaete en spreekt daar met een projectontwikkelaar en kandidaat Arie.

Bekijk de video van Florian bij de N217 en Ooststaete

Bewegen en bouwen 

Als SGP willen we er alles aan doen om meer woningen te bouwen op ons eiland, in de eerste plaats voor onze eigen inwoners. Hierbij is extra aandacht voor startenden op de woningmarkt. Maar waar meer huizen komen, komt ook meer verkeer. Daarom zijn wij van mening dat we eerst moeten bewegen en dan moeten bouwen. Zo voorkomen we verkeersproblemen op ons eiland en blijft de Hoeksche Waard een fijn eiland om te wonen. Bewegen én bouwen dus!

Plan lezen over bewegen en bouwen in de komende jaren 

Florian Fietst 

Florian Fietst is een videoserie van de SGP Hoeksche Waard. Neem snel een kijkje op ons YouTube-kanaal en abonneer je om op de hoogte te blijven van alle nieuwe filmpjes! Zo weet u D.V. 16 maart waar u voor kiest tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Abboneren om geen video te missen