HomeFractieGerjan Neele

Gerjan Neele

Gemeenteraadslid

Gerjan Neele
Gerjan Neele Gemeenteraadslid gerjan.neele@gemeentehw.nl

Portefeuilles
Mobiliteit en verkeer
Economie en Detailhandel
Recreatie en Toerisme
Gebiedsmarketing
Duurzaamheid

Mijn naam is Gerjan Neele, 30 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en dochter in het prachtige Numansdorp.

Ruim zeven jaar geleden ben ik vanuit Rotterdam Hoogvliet in de Hoeksche Waard komen wonen. Op zoek naar een huis in de Hoeksche Waard maar wel dicht bij de snelweg zijn wij neergestreken op de Middelsluis.

In het dagelijks leven werk ik als Commercieel Manager bij de Barth Groep, een bedrijvengroep in de duurzame en technische dienstverlening.

Begin 2013 heeft de toenmalige fractievoorzitter van de SGP Cromstrijen mij gevraagd om aan te sluiten bij de fractie als ondersteuning. Na de verkiezingen in 2014 ben ik commissielid geworden in de commissie Maatschappelijke Zaken. Na het vertrek van onze twee raadsleden eind 2017 ben ik per november 2017 raadslid en fractievoorzitter geworden voor de SGP Cromstrijen. De afgelopen jaren cq. het afgelopen jaar heb ik kennisgemaakt met het echte politieke werk en heb ik de smaak te pakken gekregen. 

Ook de komende eerste raadsperiode in de nieuwe gemeente Hoeksche Waard wil ik mij weer graag inzetten om het SGP geluid te laten horen in de raadszaal en daarbuiten. Zoals ook is te lezen in ons verkiezingsprogramma vaart de SGP op een betrouwbaar kompas; de Bijbel. Dit kompas wijst de richting aan voor mijn (politieke) handelen. 

Met uw steun wil ik mij graag inzetten om de punten uit ons verkiezingsprogramma te realiseren en zo verder te bouwen aan een mooie gemeente, de gemeente Hoeksche Waard!