HomeNieuwsWerkbezoek De Rembrandt

Werkbezoek De Rembrandt

Publicatiedatum: 28 sep. 2019


Afgelopen woensdag is de SGP-fractie op werkbezoek geweest bij Zorgwaard. Wij werden ontvangen door de enthousiaste en bevlogen bestuurder Nico de Pijper op de mooie locatie: De Rembrandt in Oud-Beijerland.

Tijdens een voortreffelijk diner in het voor iedereen toegankelijke restaurant heeft Nico veel verteld over de ontwikkelingen in zorg in de Hoeksche Waard en zijn visie daarop.
Alles gericht op de klant en Thuis in de kern!

Goed om te horen dat de uitdagingen in de Hoeksche Waard worden aangepakt in goede samenwerking met de andere zorgaanbieders en de gemeente. En tijdens de rondleiding door De Rembrandt hebben we met eigen ogen ook kunnen zien dat zorginstellingen heel innovatieve kracht en durf hebben. Om stil van te worden.

Genoeg stof tot nadenken voor de komende periode, want demografische ontwikkelingen gaan door. Wat betekent dat voor het zorgaanbod en hoe organiseren we dat haalbaar en betaalbaar?
Fantastisch om te zien wat een kwaliteit er is op het eiland als het gaat om zorg voor elkaar, kleinschalige woongroepen, (thuis)zorg, revalidatiezorg e.d.

Een gezonde maaltijd uit de voortreffelijke open keuken tussen de cliënten is niet alleen heel smakelijk maar ook heel gezellig voor hen en u. Warm aanbevolen!

In één woord: Zorgwaardig!